Om Olga

Olga Novitskaya-RavnProfessional

Artist

Olga Novitskaya-Ravn

Inspirationen til de spændende motiver finder hun både i naturen og i den materielle verden, og ynder at transformere motiver fra naturen til semi-abstrakte former og tillægge dem en symbolsk betydning, dog altid med bånd til virkeligheden.

Olga Novitskaya-Ravn

Hendes værker findes både i private og offentlige samlinger, såvel i Danmark som i resten af verden.

Hun deltager både i forskellige kunst-events og velgørenhedsprojekter.

Om OlgaOlga Novitskaya-Ravn er uddannet og har en magistergrad i kunsthistorie og finere kunst fra Skt. Petersborg Universitet og Kunstakademi.


Hun arbejder med olie, akryl og mixed media på stort set alle typer overflader, både lærreder men også sten og store vægge.


I Olgas værker er farverne, rytmen og nuancernes betydning vigtig, og hun kreerer ofte et helt specielt univers, som et glimt af følelser eller en surrealistisk drøm.


Jernbanegade 54 c

4690 Haslev, DK

olga_ravn@yahoo.com

Tripadvisor

Besøg også mit atelier i Haslev for at få en mere indlevende oplevelse af hvad det rette kunstværk kan gøre for netop dit hjem.

Der vil altid være plads til en kop kaffe og mulighed for at vende ideer i et afslappet og inspirerende miljø. Intet betyder mere for mig, end at vide at mine kunder er glade for det kunstværk de køber.


Du kan også følge mig på de sociale medier, og på den måde være blandt de første til at se når nye værker bliver afsløret.

© Olga Novitskaya-Ravn

Bemærk venligst at jeg alene besidder ophavsretten til mine værker, og at det ikke er lovligt at kopiere, reproducere eller anvende mine værker til egen vindings brug uden mit personlige samtykke.


+45 29794529

The magic of art..

           .. Feel it

.. See it