Nyheder

Olga Novitskaya-RavnProfessional

Artist

Det sker


Her er hvad der er at glæde sig til som kunstelsker:

  • Kunst på Rollo:


Jeg har nu fornøjelsen af at være vært på et helt nyt program, kaldet 'Kunst på Rollo med Olga Ravn' med mig.

Her vil jeg hver onsdag i lige uger fra klokken 19-20 være at finde bag mikrofonen og servere spændende facts fra kunstens mangfoldige verden. Der vil være både tema-udsendelser dedikeret til en specifik stil og udsendelser med plads til lidt af det hele. Alt sammen serveret med glimt i øjet og en god portion humor, så lyt med når jeg giver alverdens former for kunst en tur i luftbølgerne.

Der vil desuden også være mulighed for at komme med kommentarer under programmet, så vi kan have en debat i kunstens navn :)

Hvis du skulle have misset de første programmer, kan de findes i arkivet på Radio Rollo.

Kunst på Rollo med Olga Ravn
  • 5. og 6. oktober:


Kultunariet i Haslev. 

Alle i fantastiske mennesker kan møde mig der mellem kl. 11 - 17 og der vil være gratis entré. 

  • 12. og 13. oktober:140 udstillere byder velkommen til en verden fuld af idéer, inspiration, spændende nyheder, tips & råd og fantastiske messetilbud til både ham og hende.

  • November, december og januar '19/'20:


Udstilling i kulturhuset 'Huset' i Faxe ladeplads. 

  • 21. - 23. februar 2020:


Her løber 'Bolig, mad og design' messen af stablen i Bella centeret, København.  Jeg håber at møde rigtig mange af jer derinde :)

  • 27, 28. & 29. marts 2020:


Kunstmessen 'Art Nordic' på Lokomotivværkstedet i København. Art Nordic er en meget stor kunstmesse der besøges af ca. 80.000 gæster hvert år, så mon ikke der er en god chance for at vi ses derinde?

Besøg også mit atelier i Haslev for at få en mere indlevende oplevelse af hvad det rette kunstværk kan gøre for netop dit hjem.

Der vil altid være plads til en kop kaffe og mulighed for at vende ideer i et afslappet og inspirerende miljø. Intet betyder mere for mig, end at vide at mine kunder er glade for det kunstværk de køber.


Du kan også følge mig på de sociale medier, og på den måde være blandt de første til at se når nye værker bliver afsløret.

© Olga Novitskaya-Ravn

Bemærk venligst at jeg alene besidder ophavsretten til mine værker, og at det ikke er lovligt at kopiere, reproducere eller anvende mine værker til egen vindings brug uden mit personlige samtykke.

olga_ravn@yahoo.com

Tripadvisor


Jernbanegade 54 c

4690 Haslev, DK


+45 29794529

The magic of art..

           .. Feel it

.. See it