Shop og Kontakt

Olga Novitskaya-RavnProfessional

Artist

Her er de kunstværker jeg har til salg i øjeblikket.

Skulle du ønske noget helt andet, så skriv til mig via formularen længere nede på siden, og lad os gøre dit ønske til virkelighed sammen.

Vær mere end blot en gæst


Hvad enten du er på jagt efter noget specifikt eller bare har brug nogle smukke ideer til inspiration og udsmykning af dit hjem eller kontor, så er du mere end velkommen til at kontakte mig eller lægge vejen forbi mit galleri.


Jeg er altid glad for at høre om nye ideer, og hjælper gerne til med at udforme de eksisterende så de bliver så fortryllende som ethvert hjem fortjener.

 
 
 

Hvis du vil kontakte mig omkring et specifikt maleri, så oplys venligst navnet på maleriet i beskeden

olga_ravn@yahoo.com

Tripadvisor

Besøg også mit atelier i Haslev for at få en mere indlevende oplevelse af hvad det rette kunstværk kan gøre for netop dit hjem.

Der vil altid være plads til en kop kaffe og mulighed for at vende ideer i et afslappet og inspirerende miljø. Intet betyder mere for mig, end at vide at mine kunder er glade for det kunstværk de køber.


Du kan også følge mig på de sociale medier, og på den måde være blandt de første til at se når nye værker bliver afsløret.

© Olga Novitskaya-Ravn

Bemærk venligst at jeg alene besidder ophavsretten til mine værker, og at det ikke er lovligt at kopiere, reproducere eller anvende mine værker til egen vindings brug uden mit personlige samtykke.


Jernbanegade 54 c

4690 Haslev, DK


+45 29794529

The magic of art..

           .. Feel it

.. See it